• Tel: 06 (1) 282-8881
  • wolf@wolf.hu

FELNI TISZTÍTÁS

KÖNNYŰFÉM FELNI TISZTÍTÁS A WOLF VEGYI KFT FELNITISZTÍTÓIVAL

A Wolf Vegyi Kft könnyűfém felni tisztítói nem tartalmaznak erősen maró agresszív, környezet és egészség károsító összetevőket. Biztonságosan használhatók lakkozott felületeken.Tanácsok a készítmények használatához:A Neutrális felni tisztító (WF 1P):

Mindig száraz felületre szórd, és olyan mennyiségben, hogy a szennyeződést át tudja nedvesíteni a készítmény. A tisztítást, a vasoldást a környezet és a készítmény hőmérséklete is befolyásolja. Hidegben és hideg készítmény esetén lassabb a folyamat. Tűző napon és forró felületen ne használd.

Erősen szennyezett felületnél szükséges lehet a többszöri használat. Ha sok a szennyeződés, műanyag vagy szőr kefével lazítsd fel. Tisztítás után alakíts ki felület védelmet.Nano felni tisztító (WF 2N):

Az erős szennyeződéseket a használata előtt távolítsd el a felniről. Ehhez használhatod a Wolf Neutrális felni tisztítót (WF 1P). Szórd a felületre és puha szivaccsal töröld át, hogy a készítmény a teljes felületen ki tudja fejteni a hatását. Áttörlés után hagyd egy kis ideig a felületen.

Ha rászárad a felületre és a feloldott szennyeződés nem öblíthető le vízzel, használj a tisztításhoz autósamponos vizet., majd ezután öblítsd le. Használhatod a gépkocsira szerelt kerekeken és leszerelt állapotban is. A védőhatás minden két esetben kialakul.

Ne hagyd hogy a vízcseppek a felületre száradjanak ezért mikro szálas kendővel töröld szárazra a tiszta felnit.