• Tel./fax: 06 (1) 282-8881
  • wolf@wolf.hu

NANO KEMÉNYVIASZ HARD BODY 150 ML

Termékleírás

A nano kemény viasz, - Hard Body,- egy SiO2 alapú nano kerámia bevonat mely hosszantartó védelmet biztosít a gépkocsi fényezéseknek. A felület szuper hidrofób, ezért könnyen tisztítható. Erős összetétele alapján védi a felületet a kisebb karcolásoktól. Ideális nano kerámia bevonat használatával ismerkedők részére. A 150 ml-s kiszerelése kedvezővé teszi szakmai felhasználók számára.

Használata

A megfelelően előkészített felületre nano viasz (szivacs-mikroszálas kendő) applikátorral vigye fel. A legjobb eredmény elérése érdekében a lakkfelület előkészítéséhez használja a Wolf’s nano polírt és nano glaze-t. A felvitel enyhe nyomással és egymás melletti párhuzamos majd ezekre merőleges törlésekkel történjen.
Oktatóvideó
5-15 percig hagyja száradni. Ezután mikro szálas kendővel törölje fényesre. Kötési ideje 24 óra.Teljes kikeményedése 2-4 nap. Használata 15 °C felett javasolt. A Hard Body több rétegben történő használata a bevonat vastagságát, ez által a tartósságát növeli. A felületre újabb réteget felvinni az előző réteg megkötése után célszerű,Termék tulajdonságok